PUBLICITAT

Vives presideix la celebració de la confirmació de vint joves a Andorra la Vella

Abans de l'eucaristia Vives ha estat rebut pel cònsol menor d'Andorra la Vella, David Astrié

Per El Periòdic

El copríncep episcopal i arquebisbe d'Urgell, Joan-Enric Vives, amb el cònsol menor d'Andorra la Vella, David Astrié, i el conseller de Cultura i Promoció Promoció Turística, Miquel Canturri i l'arxiprest de les Valls, mossèn Ramon Sàrries.
El copríncep episcopal i arquebisbe d'Urgell, Joan-Enric Vives, amb el cònsol menor d'Andorra la Vella, David Astrié, i el conseller de Cultura i Promoció Promoció Turística, Miquel Canturri i l'arxiprest de les Valls, mossèn Ramon Sàrries. | ANA/M.F.

El copríncep episcopal i arquebisbe d'Urgell, Joan-Enric Vives, ha presidit aquest divendres al vespre la celebració de la confirmació de vint joves a l'església de Sant Esteve d'Andorra la Vella. Abans de l'eucaristia Vives ha estat rebut pel cònsol menor d'Andorra la Vella, David Astrié, i el conseller de Cultura i Promoció Turística, Miquel Canturri, que estaven acompanyats per l'arxiprest de les Valls, mossèn Ramon Sàrries. Un cop ha arribat a Andorra la Vella, Vives ha conversat breument amb Astrié i Canturri, que l'han acompanyat fins a l'entrada de l'església, a l'interior de la qual han rebut la confirmació els vint joves. La celebració ha estat marcada pels protocols a què obliga la Covid-19 i, de fet, Sàrries ha destacat que aquest any són menys els que reben la confirmació. Cal recordar que l'any passat aquesta celebració no es va poder fer al maig i es va haver de posposar.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT