PUBLICITAT

Neix Andtropia, una empresa destinada a l’àmbit social

La nova companyia pretén respondre a la desigualtat i a la manca d’oportunitats

Per El Periòdic

La fundadora d’Andtropia, Marta Alberch, durant l’acte inaugural.
La fundadora d’Andtropia, Marta Alberch, durant l’acte inaugural. | Andtropia

La vehiculació de la solidaritat que caracteritza la societat andorrana i la meta de fomentar l’equitat arreu del món han estat el motor per posar en marxa Andtropia, una empresa especialitzada en projectes d’àmbit social i enfocada en la solidaritat i la filantropia. Així, la iniciativa està fundada per Marta Alberch i sota la seva direcció, ha estat concebuda per donar resposta a necessitats com la gestió de la solidaritat a través de projectes filantròpics, un servei que fins ara no estava cobert a Andorra.

En la presentació de l’acte dut a terme ahir, Alberch va destacar que «el nostre propòsit és connectar la voluntat i l’altruisme de la persona o entitat amb les necessitats reals, canalitzant-les a través de projectes d’impacte social per, entre tots, fer un món millor». A més, la seva fundadora remarca que «perquè un projecte social formi part d’Andtropia s’ha d’ajustar als criteris establerts per la nostra empresa; valorem la innovació i el com es dona resposta a una causa concreta, com s’arriba als resultats i com ho valoren els beneficiaris».

D’altra banda, Andtropia també comprèn una línia de serveis complementària orientada a administracions, institucions i empreses que treballen pels drets i benestar dels grups més desfavorits, amb especial sensibilitat pel col·lectiu infantil. Actualment, la firma ja està en marxa i es troba iniciant els seus primers projectes a, nacionals i internacionals, i perfilant la cartera del pla de filantropia.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT