PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La 37a edició de la Universitat d’Estiu i Tardor arrenca dilluns

El tema a les sessions serà ‘La Unió Europea: reptes i perspectives’

Per El Periòdic

La ministra, Ester Vilarrubla
La ministra, Ester Vilarrubla | SFGA/JAViladot

La 37a edició de la Universitat d’Estiu i Tardor, que enguany s’engloba sota el títol: La Unió Europea: reptes i perspectives dóna el tret de sortida dilluns 13 de setembre. Una edició que tindrà un format renovat i actualitzat, però que manté la voluntat de seguir sent un fòrum de reflexió i obertura al món.


A partir d’aquesta mateixa edició, les sessions es reparteixen durant el darrer trimestre de l’any –i no en una sola setmana, com passava ara–dilluns tindrà lloc la sessió inaugural, amb l’obertura per part del cap de Govern i la ponència L’estat de la Unió Europea: crisi i reforma, a càrrec de Pol Morillas. L’endemà, 14 de setembre, l’excap de divisió del servei europeu per a l’acció exterior i excap negociador adjunt de la UE per a l’acord d’associació amb Andorra, Claude Maerten, serà al Principiat per oferir la conferència ‘La Unió Europea i els acords d’associació’.


La següent sessió prevista dintre d’aquest cicle, serà en format telemàtic, el 4 d’octubre i la dirigirà el politòleg Robin Niblett i portarà per títol La Unió Europea i el Brexit. Finalment, el 9 de novembre es farà la darrera sessió, Aquesta sent  de manera presencial, i tenint com a ponent a l’ara rectora del Col·legi d’Europa i exalta representant de la UE per als Afers Exteriors i la Política de Seguretat, Federica Mogherini. Tancarà l’acte la Ministra d’Educació i Ensenyament Superior, Ester Vilarrubla. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT