PUBLICITAT

TORNA LA LLIGA MULTISEGUR ASSEGURANCES

 

Després de l’aturada per Seleccions, el màxima categoria del futbol andorrà torna a la competició amb duels molt interessants. Serà en la quarta jornada.

Superada la finestra internacional, que ha significat històrica per a la Selecció que dirigeix Koldo Alvarez de Eulate pel primer triomf aconseguit a domicili, davant San Marino (0-3), que ha suposat també el millor resultat mai aconseguit, rècord de gols en una fase (7) i sobretot, màxima puntuació mai vista en una fase classificatòria (6 punts), quan encara falta rebre Polònia i visitar Albània.

Internacionals com els golejadors a Serravalle Marc Pujol (FC Santa Coloma) i Sergi Moreno (Inter d’Escaldes) i d’altres com Josep Gomes, Chus i Jordi Rubio, Emili Garcia, Moi San Nicolás, Èric de Pablos, Ildefons Lima, Xavi Vieira, Cristian Martínez i Aaron Sánchez tornaran a donar color a la Lliga Multisegur aquest cap de setmana, que es reprèn amb duels que poden començar a conèixer una mica més els candidats a la lluita pel títol en una competició de màxima igualtat en les tres primeres jornades.

FC SANTA COLOMA – FC ORDINO (11.00h – Twitch Fedandfut / Diari TV)

La jornada 4 de competició s’obrirà amb un molt interessant partit entre colomencs i ordinencs. Un duel directe entre dos equips que hores d’ara estan empatats a punts a la classificació. En les 3 jornades anteriors, tots dos han estat capaços de guanyar un partit, empatar-ne un altre, i perdre’n un més. Per això es tracta d’un duel directe a la zona mitja de la Lliga Multisegur Assegurances.

INTER CLUB ESCALDES – UE ENGORDANY (13.30h – Twitch Fedandfut / Diari TV)

El segon partit del diumenge serà també un duel directe entre dos equips que estan cridats a estar a la part alta de la classificació a final de temporada. Derbi escaldenc entre dos equips que es mantenen imbatuts en les 3 jornades que s’han disputat fins al moment. Això si, l’Inter és líder en solitari, amb 7 punts, mentre que l’Engordany ocupa la tercera posició a només 2 punts del seu rival d’aquesta setmana. 

UE SANT JULIÀ – CE CARROI (16.00h – Twitch Fedandfut)

Duel directe també a la part baixa de la Lliga Multisegur Assegurances. Es tracta de dos rivals que encara no coneixen la victòria aquesta temporada. UE Sant Julià i Carroi ocupen les dues últimes posicions del campionat, amb els lauredians amb només 2 punts de 9 possibles. En canvi, el Carroi encara no ha puntuat en el que portem de lliga. Per això, tot i ser la jornada 4, el partit està marcat en vermell al calendari per a tots dos equips.

ATLÈTIC CLUB ESCALDES – UE SANTA COLOMA (18.30h – Twitch Fedandfut – Ràdio Valira)

Plat fort per tancar el diumenge al Centre d’Entrenament de la FAF. Atlètic Club Escaldes i UE Santa Coloma abaixaran el teló de la 4a jornada amb molt més que un partit. I és que tots dos saben que bona part de les opcions de treure el cap a la part alta de la taula és amb una victòria. Els escaldencs estan imbatuts, però no saben què és sumar un triomf, ja que ens les 3 primeres jornades de lliga només han esgarrapat 3 empats. En canvi, els colomencs arriben segons, havent encaixat la primera derrota la dues setmanes, en l’última jornada de lliga.

 

 

 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT