PUBLICITAT

Andorra la Vella

El MoraBanc Andorra busca la continuïtat davant el Joventut

Després del primer triomf els homes d’Ibon Navarro volen confirmar el canvi de dinàmica

Per Andreu Rubert

Els tricolor després d’aconseguir el triomf contra el Gran Canaria.
Els tricolor després d’aconseguir el triomf contra el Gran Canaria. | MoraBan Andorra

Els homes d’Ibon Navarro, després de la seva primera victòria del campionat al Poliesportiu enfront del C.B. Gran Canaria, volen donar continuïtat al canvi de dinàmica davant al Joventut de Badalona, que com a amfitrió ha aconseguit les seves victòries a la lliga a la seva pista, l’Olímpic de Badalona.

Tot i ja no tenir la pressió d’obtenir el primer triomf el tècnic, Ibon Navarro, va assegurar que aquest fet no els serveix per estar més relaxats, ja que com va declarar «no estem més tranquils perquè tenim un balanç d’1-4». Pel que respecta al rival, Navarro va destacar el bon joc dels homes entrenats per Carles Duran. El tècnic tricolor va ressaltar el bon joc interior dels catalans, «saben molt bé a què juguen amb les referències interiors com Ante Tomic i Vladimir Brodziansky, també amb la joventut del Joel Parra, Simon Birgander, Zsombor Maronka i la mobilitat de Derek Willis, és un joc interior molt polivalent i perillós amb molt de talent». Gran part de les mirades del partit estaran sobre l’ex de la Penya, Conor Morgan. L’aler va manifestar la seva alegria per tornar a Badalona, que com va dir «és un lloc molt especial per a mi, és el club que em va donar l’oportunitat de debutatrprofessionalment al bàsquet». Tant l’entrenador com el jugador tricolor van coincidir a dir que serà un partit molt intens i físic, on hauran d’estar concentrats els 40 minuts de l’encontre per tenir opcions d’obtenir el triomf. En cas d’aconseguir-lo les sensacions després de l’inici de temporada canviarien, i tal com va destacar el mateix Morgan això podria marcar «un punt d’inflexió».


Respecte a l’estat físic d’un dels capitans, Clevin Hannah, Navarro va assegurar que «ha entrenat amb normalitat. No està al 100%, però es troba millor i segur que per al partit estarà amb nosaltres». El MoraBanc Andorra va realitzar ahir la seva última sessió preparatòria i va viatjar el mateix dia. Avui, a partir de les 18.00 hores s’enfrontarà al Joventut de Badalona. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT