PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El campionat del món de triatló d’hivern serà de nou a Naturland

La candidatura andorrana va ser elegida sobre la de Xina, Romania i Itàlia

Per El Periòdic

Els guanyadors de l’anterior World Triathlon Winter Championship.
Els guanyadors de l’anterior World Triathlon Winter Championship. | World Triathlon

L’estació de Naturland acollirà per segon any consecutiu el World Triathlon Winter Championships, un campionat del món de triatló d’hivern que se celebrarà el 5 i 6 de febrer a Sant Julià de Lòria segons ho va anunciar el World Triathlon. La candidatura andorrana ha estat l’escollida per segon any consecutiu d’entre una àmplia llista de propostes en les quals figuraven entre d’altres Xina, Romania o Itàlia. La prova s’emmarcarà dins de l’Andorra Multisport Festival que organitza el grup Ironman.


A la competició tornaran a participar els millors atletes internacionals d’aquesta disciplina esportiva, que arribaran al Principat per competir en un triatló que combina les curses a peu, de BTT i d’esquí de fons en modalitats individuals i per equips. L’organització preveu que arribin uns 500 participants, tot i que  en total l’esdeveniment es calcula que portarà al país més de 1.500 persones entre acompanyants, delegacions de les diferents seleccions, així com membres de la federació internacional.


El ministre de Presidència, Economia i Empresa del Govern d’Andorra, Jordi Gallardo, va declarar que «una vegada més Andorra torna a acollir esdeveniments del màxim nivell i consolida el país com una de les millors destinacions esportives per a la pràctica d’esports d’hivern i d’estiu». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT