PUBLICITAT

Detingut un home de 25 anys amb 267 grams de marihuana

Aquesta troballa va tenir lloc arran d'una intervenció per uns aldarulls a la via pública

Per El Periòdic

Agents de la policia.
Agents de la policia. | ARXIU ANA

 

La policia va detenir dilluns de la setmana passada un home resident de 25 anys a qui es va trobar en possessió de 267 grams de marihuana. Tal com informa la policia, aquesta troballa va tenir lloc arran d'una intervenció per uns aldarulls a la via pública que van comportar el control del jove. Aquesta és una de les dinou persones arrestades al llarg de la setmana passada per la policia.

També cal destacar l'arrest, dissabte de matinada a Andorra la Vella, de dos homes no residents de 23 i 24 anys com a presumptes autors d'un delicte contra la integritat física i moral (lesions) i a més, un d'ells també per amenaces. Els dos homes van agredir a dos clients d'un local d'oci nocturn amb un got de vidre i una llauna de beguda, tal com concreten des de la policia.

A més la policia va detenir dijous a Andorra la Vella una dona de 40 anys com a presumpta autora d'un delicte contra la integritat física i moral en l'àmbit domèstic. Sembla que la dona va agredir la seva parella en el transcurs d'una discussió entre els dos.

Altres tres intervencions policials tenen a veure amb falsificacions de documents. Així, la policia va detenir una dona i un home no residents de 26 i 28 anys respectivament, per un presumpte delicte contra la seguretat en el tràfic jurídic. Aquestes persones van lliurar al servei d'Immigració les seves sol·licituds per l'obtenció d'una autorització de residència i treball. Un cop verificada la documentació aportada, es va detectar que els documents relatius a la seva activitat laboral eren falsos. A més, va ser arrestada una dona no resident de 26 anys, com a presumpta autora dels delictes contra el tràfic jurídic (identificar-se amb una falsa identitat) i la funció pública (desobediència a una ordre d'expulsió governativa). La dona es va identificar davant la policia amb una falsa identitat i es dona la circumstància que en verificar la seva autèntica identitat, es va constatar que li constava una ordre d'expulsió governativa per una durada de cinc anys. A més, els agents van detenir a la frontera del Pas de la Casa un home no resident de 48 anys, per usurpació d'identitat. El detingut va ser controlat mentre viatjava com a ocupant d'un vehicle amb matrícula francesa. Verificades les seves dades en els arxius informàtics, es va comprovar que havia estat controlat anteriorment en dues ocasions, i havia donat identitats diferents.

Entre les detencions setmanals també hi consta la que va tenir lloc a Caldea dilluns passat arran d'una baralla entre dos grups als vestuaris. Així, la policia concreta que van ser arrestats una dona i dos homes no residents de 19, 23 i 45 anys respectivament. La dona com a presumpta autora d'injúries a la policia, i els dos homes com presumptes autors d'un delicte contra la integritat física i moral, per lesions. Tal com detalla la policia, van ser requerits pel servei de seguretat, ja que a la zona dels vestidors s'estava produint una baralla entre diverses persones. Segons el cos d'ordre hi va haver un "intercanvi de paraules entre components de dues famílies per un fet banal", que va "degenerar en agressió d'una família envers l'altra". La detenció de la dona va ser perquè quan els agents li van demanar la documentació els va insultar.

La policia també concreta altres dues detencions, la d'una jove resident de 22 anys que va tenir "una reacció desproporcionada" cap als agents arran d'un control a la via pública i un home de 53 anys, no resident, que conduïa malgrat tenir el permís retirat.

Altres sis arrestos van ser per delictes contra la seguretat del trànsit. Cal destacar el positiu de 2,42 grams d'alcohol per litre de sang que va donar un resident de 51 anys la matinada de dissabte arran d'un accident amb danys materials.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT