PUBLICITAT

El Govern i Microsoft renoven el conveni per innovació i esport

L’Auditori Nacional acull el primer congrés destinat a aquesta indústria

Per El Periòdic

El ministre Jordi Gallardo i el representant de Microsoftn Sebastián Lancestremere durant la firma.
El ministre Jordi Gallardo i el representant de Microsoftn Sebastián Lancestremere durant la firma. | E.P.

El Govern i Microsoft van fer ahir efectiva la renovació del conveni que els uneix per tal de desenvolupar i potenciar Andorra com un hub d’innovació i recerca en el marc dels esports. Així es va acordar en el marc del primer congrés Andorra Innovations Sports Summit que es va celebrar a l’Auditori Nacional d’Andorra, a Ordino. La rúbrica de la renovació va anar a càrrec del ministre de Presidència, Economia i Empresa, així com president d’Andorra Business i Andorra, Recerca i Innovació, Jordi Gallardo, i del representant del Global Sports Innovation Center poweret by Microsoft, Sebastián Lancestremere, que és DT Partnerships and Sports Director a la companyia.
El ministe Gallardo va destacar que «aquesta col·laboració ens serveix per reforçar la posició d’Andorra en el terreny esportiu, i de manera especial en el món de l’esquí, la muntanya i el ciclisme, que és en què s’estan especialitzant els nostres residents» i va afegir que «també funciona per donar-nos a conèixer davant d’aquelles persones i/o institucions esportives que encara no són conscients de tot el potencial que té Andorra en matèria esportiva». A més a més Gallardo va ressenyar que «amb la tornada a la normalitat, podrem recuperar les trobades presencials que sempre són més efectives per tal de compartir coneixement» i va recordar que «aquest conveni l’hem posat en funcionament durant la pandèmia i per tant, ara de mica en mica hem de recuperar la presencialitat i aquelles coses que no tens en les videoconferències».
Per la seva part, Lancestremere va manifestar que «estem molt contents amb aquest partnership, i volem continuar treballant per atraure inversions, talent i emprenedoria a Andorra en el marc dels esports». A més a més, va afegir que «la predisposició del Govern, de les empreses locals i de les que aterren aquí d’arreu del món és total, i això fa que tot sigui molt més fàcil. Hi ha moltes coses positives en aquest acord i continuarem treballant al llarg d’aquest nou any de conveni». 
La jornada d’ahir s’emmarcava dins de l’acord global entre GSIC i Andorra per posicionar el país com un referent internacional en la indústria de l’esport i la innovació, segons va informar Andorra Bussiness. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT