PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El Comú de la Massana obre inscripcions per al VideSport

El mercat de segona mà de material d’esport es farà el 13 i 14 de novembre

Per El Periòdic

L’edició del 2019 del VideSport.
L’edició del 2019 del VideSport. | Comú de la Massana

El Comú de la Massana obre demà les inscripcions pel VideSport, el mercat de roba i material esportiu de segona mà i que està previst que se celebri el cap de setmana 13 i 14 de novembre a la Closeta. Segons va informar ahir la corporació, els interessats a muntar una parada han de fer la inscripció del 20 al 27 d’octubre, enviant un correu electrònic amb les seves dades a [email protected].

La primera edició d’aquest mercat encarat al material esportiu va ser al novembre del 2019 i va tenir una bona acollida, ja que tal com va recalcar el comú, és una bona manera de proveir-se abans de la temporada d’esquí. Tot i això, el mercat està obert a tota mena d’esports, i de fet, a la passada edició s’hi podia trobar des de roba de ioga o arts marcials, a material de submarinisme, escalada o patinatge. Així mateix, a més de les parades de particulars, també hi haurà un espai per a les botigues d’esport i clubs de la Massana que hi vulguin portar els seus estocs.

Des de la corporació massanenca van posar en relleu que la població haurà pogut recuperar aquest 2021 els dos mercats de segona mà, després que el darrer cap de setmana s’hagi pogut desenvolupar el VideDressing. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT