PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’hoteleria registra xifres similars a setmanes anteriors

Els treballadros del sector hoteler es mostren «contents i satisfets»

Per Laia Bautista

Uns turistes a l’avinguda Meritxell.
Uns turistes a l’avinguda Meritxell. | L.B.S.

L’hoteleria recupera unes xifres similars a les de setmanes anteriors. Així es va desprendre ahir de les dades que va enviar el director de la Unió Hotelera d’Andorra (UHA), Jordi Pujol. A més, va posar de manifest que les ocupacions entre setmana i cap de setmana tornen a ser «normals» en aquest període després del pont del Pilar.

Tanmateix, va puntualitzar que, respecte a la darrera setmana de setembre, la passada va tenir un 6% més d’ocupació, amb tres establiments menys oberts. El darrer cap de setmana es va arribar al 47,65% d’ocupació i a un 68,27% el cap de setmana, fet que suposa una diferència del 6% i del 7,41% respectivament, pel que fa a la darrera setmana del mes de setembre abans del pont del Pilar.

Així doncs, en aquest sentit, Pujol va traslladar que aquest petit augment que va tenir el sector de l’hoteleria la setmana anterior és «positiu». En aquesta línia, va voler posar de manifest que els treballadors del sector es mostren «contents i satisfets» davant el balanç de les dades de l’11 al 17 d’octubre. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT