PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Encamp premia el concurs floral amb una participació de qualitat

Tots els participants reben un val de 20 euros bescanviable per plantes, flors o material de jardineria

Per El Periòdic

Els guanyadors, amb la cònsol major, Laura Mas i el conseller d’Higiene, Medi Ambient i Agricultura, Andreu Riba.
Els guanyadors, amb la cònsol major, Laura Mas i el conseller d’Higiene, Medi Ambient i Agricultura, Andreu Riba. | Comú d\'Encamp

El Comú d’Encamp va fer entrega ahir dels premis als 21 finalistes del 15è concurs d’embelliment floral de la parròquia, amb premis per valor de 4.750 euros. La cònsol major, Laura Mas, i el conseller d’Higiene, Medi Ambient i Agricultura, Andreu Riba, van ser els encarregats de fer entrega dels guardons als diferents premiats, conjuntament amb els membres del jurat.

«Estem molt contents que la participació hagi augmentat i que cada vegada les ornamentacions siguin més treballades», va valorar Mas. La cònsol va explicar que com a Vila Florida es realitzen molts esforços per aconseguir una parròquia neta, endreçada, gestionada amb criteris d’eficiència i sostenibilitat, amb zones enjardinades, però «no aconseguiríem el reconeixement de les quatre flors d’honor si no fos per la col·laboració de tots els ciutadans».

Riba va recordar que durant l’any s’han arranjat els jardins del Prat de l’Areny i l’entrada del carrer de la Vena així com s’han obert al públic dos espais amb jocs infantils i zones enjardinades a les Bons i a la Vena.

El jurat, constituït per l’encarregat de parcs i jardins comunal, Josep Manel Garcia; un membre de l’Associació d’Empreses d’Encamp, Josep Sanchez (Floristeria del poble); un membre de l’Associació de la Gent Gran d’Encamp, Antoni Berengueres i per la directora d’Higiene, Medi Ambient i Agricultura del Comú d’Encamp, Vanessa Carrascosa, vacoincidir en què enguany s’ha notat un augment de qualitat dels espais privats enjardinats i s’han omplert els balcons i jardins de la parròquia de colors. 

En l’edició d’enguany s’han entregat en la categoria de xalets i edificis, a part dels tres primers premis, dos quarts premis més i en la categoria d’apartaments i pisos, s’ha afegit també un quart premi.

En la categoria d’hotels i residències,  el primer premi a Encamp ha estat per a l’hotel Guillem, el segon per als apartaments La Solana, i el tercer per a l’hotel París. En la categoria de comerços el primer premi ha estat pel restaurant La Cirera, el segon per l’estació de servei Encamp Centre i el tercer per a Maxicurs.

Al Pas de la Casa s’ha premiat amb el primer premi de comerços a la Taverna Mediterrània, amb un segon premi a La Camarguesa II, i amb un tercer al cafè La Residència.  

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT