PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Dues cinquenes places per al KXA a Màlaga

Paulo Domingues (-30 kg) i Aina Padilla (-30 kg) van ser els competidors més destacats

Per El Periòdic

L'expedició del Karate Xavi Andorra a Màlaga
L'expedició del Karate Xavi Andorra a Màlaga | Karate Xavi Andorra

La segona jornada de la Lliga Nacional Espanyola de Karate (RFEK) en les categories Infantils disputada a Màlaga va deixar com a millors resultats dues cinquenes places per al Karate Xavi Andorra (KXA).

Paulo Domingues (-30 kg) i Aina Padilla (-30 kg) van ser els competidors més destacats.

Domingues va guanyar el seu primer combat davant del competidor Aitor Amigot al que va superar per un clar 7-1. En el segon encontre vam perdre davant del competidor Adrián Moya per idèntic resultat. Donat que aquest competidor va arribar a la final, Domingues es va classificar per a la repesca i en el encontre per la medalla de bronze no vam poder superar al competidor Nicolas Balmaseda amb el que vam perdre per un clar 8-0.

Padilla va passar la primera ronda per sorteig (BYE). En la segona ronda es va enfrontar a la competidora Lucia Cortes a la que va superar per 4-3. En el segon encontre es va enfrontar a Nadira Garcia amb la que no vam poder, acabant perdent per 5-2. Donat que aquesta competidora va arribar a la final vam poder repescar. En el primer encontre de repesca, Padilla es va enfrontar a Itziar Criado, a la que vam guanyar per un clar 5-0. En el encontre per la medalla de bronze es va enfrontar a la competidora Ainhoa Oliva a la que no va poder guanyar, perdent el combat per 7-0.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT