PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’FC Andorra visita el Sabadell per tornar a les sensacions de victòria

Els tricolor necessiten els tres punts a la Nova Creu Alta per apropar-se a la part superior de la classificació

Per Àlex Pont

L’entrenador de l’FC Andorra, Eder Sarabia, a un entrenament a l’Estadi Nacional.
L’entrenador de l’FC Andorra, Eder Sarabia, a un entrenament a l’Estadi Nacional. | FC ANDORRA

L’FC Andorra durà a terme avui, a partir de les 19.00 hores, en el partit corresponent a la jornada 14 de la Primera RFEF Footers, un dur enfrontament a domicili contra el Centre d’Esports Sabadell, que necessita els tres punts més que ningú, ja que es troba a una victòria de sortir de la zona de descens tenint en compte els resultats del Linares Deportivo i l’UCAM Múrcia. 

Els tricolor busquen de nou la victòria després de l’ensopegada contra l’Alcoià. Tot i que el conjunt de Sarabia va estar a l’altura de les circumstàncies en tot moment i va plantar cara als de Vicente Parras en un complicat duel a l’Estadi Nacional, que va estar marcat per la targeta vermella  que va veure Héctor Hevel al minut 41 de partit. La sanció suposa que l’holandès no pugui jugar avui al camp del Sabadell, encara que segons l’entrenador de l’FC Andorra, Eder Sarabia, «tenim els recanvis adients per encarar la pròxima jornada; les expectatives són grans i el repte és molt maco, però sabem que d’ara endavant tenim un any difícil».

Solucionat el tema de l’escenari, els homes de Sarabia intentaran trobar de nou la senda de la victòria d’ençà que van guanyar contra el Betis tres jornades enrere. «Ens està faltant una mica de sort i encerts per tal de plasmar tota la bona feina que estem fent en forma de victòria o punts», va afirmar l’entrenador del conjunt tricolor.

El C.E. Sabadell, que estrena entrenador després que Pedro Munitis substituís a Antonio Hidalgo, ha estat estudiat durant tota la setmana per l’equip de Sarabia, el qual va declarar que «hem analitzat la trajectòria de Munitis quan entrenava el Badajoz i el Racing per poder superar al rival». De fet, l’entrenador dels tricolor va assenyalar que s’havia fixat «atentament» amb el partit que van jugar a la pretemporada.
Així doncs, l’FC Andorra lluitarà avui per la victòria tot pensant, també, en el partit de Copa del Rei que es preveu força complicat en un enfrontament a domicili contra el Náxara C.D., en el pròxim dimarts. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT