PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Naturland dona el tret de sortida a la temporada d’esquí de fons

L’obertura és parcial amb 10 quilòmetres de pistes esquiables

Per El Periòdic

L’estat de les pistes d’esquí de fons d’ahir.
L’estat de les pistes d’esquí de fons d’ahir. | Naturland

Naturland avança una setmana l’obertura de la temporada d’esquí de fons a l’estació de la Rabassa, i obre avui parcialment 10 quilòmetres de pistes. Les nevades dels darrers dies, conjuntament amb la producció de neu amb els dos nous canons adquirits, han permès que el terreny estigui en bones condicions per a la pràctica de l’esquí nòrdic. Així, aquest cap de setmana s’obrirà la pista del Prat de Conangle (1,6 quilòmetres), la verda El bosc (1,8 quilòmetres) i la vermella Roca de Pimes (6,5) en estil patinador, tot i que durant la nit es treballarà per poder traçar. L’horari de l’estació serà de les 09.00 hores fins a les 17.00 hores. Les cotes de neu oscil·len entre els 10 i els 20 centímetres de neu pols. L’estació tancarà entre setmana, i la previsió és condicionar progressivament més quilòmetres de cara al 3 de desembre, quan ja es preveu obrir de manera ininterrompuda fins al 18 d’abril. Els paquets d’activitats conjuntes a les dues cotes s’activaran a partir d’aquesta data.

Per a les persones que vulguin fer una sortida a la natura, també hi ha la possibilitat de fer un circuit de raquetes amb un guia, així com l’ús dels trineus a la pista infantil i d’adults. El nou edifici del lloguer (antiga cova de l’ós) s’està acabant de condicionar, però els usuaris podran llogar el material a la botiga de l’entrada de les instal·lacions. Els forfets es poden comprar al mateix lloc.

D’altra banda, l’activitat del Tobotronc aquest cap de setmana s’anul·la, ja que les condicions de fred i vent que s’esperen, amb una sensació tèrmica molt baixa, no garanteixen el viatge en condicions òptimes.

Pel que fa als serveis de l’estació durant el cap de setmana a la Cota 2000, romandrà obert el restaurant de la borda de Conangle, en horari de les 08.30 hores fins a les 17.30 hores, oferint el menú i la carta.

En relació amb les mesures Covid, Naturland segueix els decrets establerts del Govern, amb la qual cosa, i tenint en compte que s’actualitzen periòdicament, es recomana als visitants que es mantinguin actualitzats pel que fa als possibles canvis en l’accés a les instal·lacions. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT