PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Nova edició de la fira de Santa Llúcia a Encamp

Enguany participen una catorzena de comerciants i artesans de la parròquia

Per El Periòdic

Diverses parades de la fira de Santa Llúcia d’Encamp dissabte passat.
Diverses parades de la fira de Santa Llúcia d’Encamp dissabte passat. | ANA / L. G.

La plaça de Sant Miquel d’Encamp acull un any més una nova edició de la tradicional fira de Santa Llúcia de la mà d’una catorzena d’artesans i comerciants de la parròquia. El conseller de Cultura i Afers Socials encampadà, David Cruz, va ser l’encarregat de donar el tret de sortida a l’esdeveniment dissabte passat, el qual a banda de comptar amb una gran quantitat de parades, també ofereix dinàmiques i espectacles per a tota la família, com tallers de dibuix i la funció La Caixeta, a càrrec de la companyia Holoqué Arte, que mostra, a través de titelles hologràfics la història d’amor de la dansa i la música.

«Estem molt agraïts de la participació de tots els comerciants i de l’oferta de tallers infantils, que permeten que els més petits també s’involucrin en aquesta festivitat», va manifestar Cruz. A més, va exposar que l’esdeveniment compta amb un assortiment d’espectacles musicals per a tots els públics. El conseller va destacar la celebració de la quinzena edició de la fira amb la voluntat de donar vida al comerç i «reactivar l’activitat econòmica de la parròquia», tot fent esment als «moments difícils» que viu el país a causa de la irrupció de la pandèmia i la seva evolució.

D’aquesta manera, va remarcar la necessitat de respectar les mesures decretades pel Govern per evitar la propagació del virus i va assenyalar que l’aforament a la plaça està limitat al 70% i que per accedir-hi és obligatori mostrar el passaport Covid o una prova negativa equivalent a banda de l’ús de la mascareta en tot moment. «Malgrat l’evolució de la Covid esperem que sigui un mercat actiu que rebi la visita dels residents i dels turistes que hi vulguin venir», va exposar. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT