PUBLICITAT

Detingut un home per amenaçar uns menors que llençaven boles contra casa seva i haver agredit una noia

Està acusat dels delictes contra la llibertat, la seguretat col·lectiva, la funció pública i la integritat física i moral

Per El Periòdic

Un vehicle de la policia.
Un vehicle de la policia. | ARXIU ANA

La Policia va detenir diumenge al vespre a Encamp un home de 52 anys per presumptament haver amenaçat un grup de menors amb una arma de foc i haver-se identificat falsament com a agent de policia. A més, també hauria agredit una menor donant-li un cop al cap amb el telèfon mòbil.

L'home està acusat dels delictes contra la llibertat, la seguretat col·lectiva, la funció pública i la integritat física i moral. Tal com relata la policia en el resum de les detencions setmanals sembla que l'origen dels fets hauria estat que un grup de menors estaven llançant boles de neu a la finestra i la façana del detingut, que va avisar la policia. Arran d'aquest fet s'hauria iniciat una discussió entre els menors i l'home i aquest, suposadament, els hauria amenaçat amb una arma de foc tal com van explicar els menors (malgrat que l'arma no ha estat localitzada). En el transcurs dels fets, l'home hauria manifestat que era agent de la policia i quan va sortir al carrer hauria agredit una menor donant-li un cop al cap amb el telèfon mòbil, la qual cosa li va provocar una ferida.

D'altra banda, cal destacar la detenció, dilluns de la setmana passada a Arinsal, d'un home resident de 31 anys que en el marc d'una discussió hauria maltractat la seva exparella en un domicili particular que comparteixen. El mateix dia, a Escaldes-Engordany, els agents van detenir una dona no resident de 19 anys que va presentar un certificat laboral fals per tramitar l'autorització de residència i treball temporal.

Els agents també van arrestar dimecres a Andorra la Vella un home resident de 49 anys, com a presumpte autor d'un delicte contra l'administració de justícia, concretament per la seva absència a la vista en un procés penal. Segons la policia, l'home era objecte d'una ordre de recerca judicial amb detenció per no presentar-se a una vista oral del Tribunal de Corts per tal de declarar com a testimoni, en la que hi ha persones privades de llibertat, havent estat citat correctament i havent-se suspès la vista donada la seva incompareixença.

Ja dissabte, va ser detingut un jove resident de 21 anys a la Massana per incomplir la suspensió del permís de conduir.

També cal destacar la detenció, dijous, d'un resident de 36 anys en el marc de l'operació policial judicialitzada de lluita contra el tràfic de drogues 'Bronx'.

Altres sis persones van ser detingudes per conduir sota els efectes de l'alcohol o les drogues. El conductor que va donar un resultat més elevat va ser un resident de 31 anys que dimecres de matinada va ser controlat amb un resultat positiu de 2,24 grams d'alcohol per litre de sang.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT