PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El mag Joaquín Matas a l’exposició ‘Abracadabra’

El cost de l'entrada és de sis euros

Per El Periòdic

El mag Joaquín Matas.
El mag Joaquín Matas. | Govern d’Andorra

En el marc de l’exposició Abracadabra: Il·lusionisme i màgia a cal Plandolit que es pot veure a l’Era del Raser d’Ordino des del setembre, l’àrea de Museus i Monuments ha impulsat una nova activitat per dinamitzar la mostra. Així, l’11 de desembre al Museu Casa d’Areny-Plandolit, el mag català Joaquín Matas oferirà tres sessions de l’espectacle Intimagia, un homenatge als grans trucs clàssics de la màgia de saló.

L’obra permetrà veure cartes, monedes, cubilets i objectes del públic que cobraran vida a les mans de Matas, que ha fet de la màgia la seva passió i la seva vida.

Les sessions per veure l’espectacle del mag català tindran lloc a la sala d’armes de la Casa d’Areny-Plandolit. Els horaris per veure la representació de l’obra seran a les 13.00 hores, a les 15.00 hores i a les 17.00 hores. Cal recordar que per mesures sanitàries l’aforament és limitat i, per tant, des de l’àrea de Museus i Monuments recomanen que les persones interessades adquireixin amb antelació l’entrada a qualsevol de les taquilles dels museus que depenen del Govern. El cost és de sis euros i inclou també la visita a l’exposició Abracadabra. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT