PUBLICITAT

Dallerès no es tornarà a presentar a les eleccions

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

El Síndic general, Josep Dallerès, va afirmar ahir que no es tornarà a presentar a les eleccions, siguin anticipades o no. El veterà polític socialdemòcrata va explicar ahir a la tarda al programa de RNA Vox populi que no té intenció de tornar a figurar a les llistes i es va declarar poc satisfet amb la manera de fer política que impera actualment al Principat.

Dallerès va afirmar estar poc interessat per la política "tal com s'està plantejant" i va lamentar que aquesta legislatura hagi acabat convertida en una situació de bloqueig permanent des del moment en què Jaume Bartumeu va ser investit cap de Govern, ara fa un any. Sobre com afectarà la decisió de la seva retirada al PS, l'actual Síndic va declarar que "ningú és imprescindible".

El veterà polític encampadà va descartar que unes eleccions anticipades siguin la solució per desencallar l'escenari polític, per bé que va reconèixer que no quedarà una altra opció en cas que el Consell rebutgi el Pressupost.Per a més informació consulti l'edició en paper.Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT