PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Miquel 27a i González 29a a la general de la WCC 2022

Les de la FAG registren 47.050 i 45.050 punts després dels dos primers exercicis

Per El Periòdic

Miquel durant el seu exercici amb el cèrcol.
Miquel durant el seu exercici amb el cèrcol. | WCCP

Les gimnastes de l’equip nacional de la Federació Andorrana de Gimnàstica (FAG) Berta Miquel i Maria González va completar ahir les dues primeres proves en el seu debut a la World Challenge Cup RG 2022 que s’està disputant a Pamplona (Espanya). Les andorranes van competir en els exercicis de cèrcol i pilota, sumant un total de 47.050 de puntuació pel que fa a Miquel, i 45.050 per a González.


Les dues competidores de la FAG van mostrar un nivell molt regular, i, començant amb l’exercici de cèrcol, Miquel va finalitzar amb una puntuació de 23.450, mentre que en pilota es va superar un mica més, marcant 23.600 de puntuació. D’altra banda, González va ser millor amb el cèrcol, amb una puntuació de 24.050, i va caure una mica pel que fa a la pilota (21.000). 


La jornada va estar dominada per la búlgara Boryana Kaleyin, amb un total de 66.150 de puntuació, seguida de prop per l’alemanya Margarita Kolosov (63.050 punts) i amb l’eslovena Ekaterina Vedeneeva tancant el top3 amb un total de 62.800 de puntuació. En la jornada d’avui serà el torn per als exercicis de maces i cinta en individual, i l’exercici mixt de cintes i pilotes. Finalment, demà es disputaran les finals per aparells.


 La competició ha continuat demostrant perquè és una de les grans cites a tenir en compte pels equips nacionals, i és que ha quedat demostrat l’alt nivell proposat per les atletes a Pamplona. D’aquesta manera, Miquel i Amorós continuaran agafant experiència i lluitant cara a cara contra les millors del món. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT