PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Cardelús se situa entre els més ràpids al circuit de Xest

L’andorrà finalitza la segona jornada d’entrenaments

Per El Periòdic

Cardelús durant la segona jornada d’entrenaments lliures a Xest.
Cardelús durant la segona jornada d’entrenaments lliures a Xest. | Cardelús Racing Team

Xavi Cardelús va completar ahir la segona jornada d’entrenaments lliures previs a la segona prova del Moto2 European Championship, que aquest cap de setmana acull el Circuit Ricardo Tormo de la Comunitat Valenciana. L’andorrà es va situar entre els pilots més ràpids de la categoria, confirmant que malgrat els problemes físics que arrossega a les mans i l’espatlla la seva condició millora dia rere dia. 


El pilot de l’equip Promoracing ja va estar entre els millors al llarg de les sessions que es van disputar dijous, i ho va repetir en les dues del divendres, mentre que en aquestes últimes va començar marcant el 5è millor registre de la primera sessió del dia, amb un 1’36.064, només a mig segon de la millor volta ràpida. En la segona sessió, Cardelús va aturar el cronòmetre en un 1.36.084, només quatre dècimes per darrere del pilot més ràpid.


«Els resultats d’aquests dos dies d’entrenaments lliures han estat força positius i ens fan afrontar la cursa d’aquest cap de setmana amb bones expectatives», va dir Cardelús, mentre afegia que, pel que fa al ritme de cursa, «crec que estem en una bona posició perquè he rodat amb constància. Ara només cal millorar alguna dècima en una volta ràpida per mirar d’assegurar una posició a la primera fila de la graella de sortida, però estem molt satisfets». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT