PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Transistors a punt per conèixer el campió

Inter Club Escaldes i UE Santa Coloma es juguen la Lliga Mulitsegur Assegurances en l'última jornada

Per El Periòdic

Bacari i Sergio Moreno pugnen per una pilota al mig del camp en el darrer Sant Julià-Inter.
Bacari i Sergio Moreno pugnen per una pilota al mig del camp en el darrer Sant Julià-Inter. | Xavi Miró / FAF

La Lliga Multisegur Assegurances arriba a la seva fi. Diumenge es disputa l'última jornada dels play-offs amb el campió i les dues places europees encara per definir. Seran dues autèntiques finals en una jornada en horari unificat ideal per als transistors. Els partits, com sempre, seran retransmesos al canal de Twitch de la Federació Andorrana de Futbol i a Youtube ('FAF TV Live').

 

PLAY-OFF PEL TÍTOL

 

 

 

UE SANT JULIÀ – INTER CLUB ESCALDES (Diumenge, 17.00h – Centre d’Entrenament de la FAF – twitch.tv/fedandfut – Ràdio Valira 93.3 fm)

 

Duel d’alçada entre UE Sant Julià i Inter Club d’Escaldes. Dos equips que arriben a l’última jornada amb molt en joc. Els escaldencs en tenen prou amb un punt per aconseguir el seu tercer títol de lliga de manera consecutiva. De la seva banda, els lauredians saben que una victòria els podria donar la segona posició, això si, pendent de l’altre marcador del play-off pel títol. En qualsevol cas, els dos equips saben que els separen 90 minuts d’un dels grans objectius de la temporada.

 

UE SANTA COLOMA – ATLÈTIC CLUB ESCALDES (Diumenge, 17.00h – CE La Massana – Youtube FAF TV Live)

 

En l’altre partit del play-off pel títol, la UE Santa Coloma està a les portes també de lluitar pel títol. Per aconseguir-ho, els colomencs hauran de superar l’Atlètic Club Escaldes (que no s’hi juga res) i esperar que l’Inter perdi a mans de la UE Sant Julià. Només així, els groc i negres serien campions. L’equip ha de garantir el seu partit, ja que si no guanya, fins i tot podria perdre la plaça europea en la que arriba instal·lat a aquesta última jornada.

 

PLAY-OFF PER LA PERMANÈNCIA

 

 

 

CE CARROI – FC ORDINO (Dissabte, 20.30h – Centre d’Entrenament de la FAF)

 

El play-off per la permanència viurà també aquest cap de setmana la seva última jornada. CE Carroi i FC Ordino ja saben que aquest serà el seu últim partit de la temporada. El Carroi s’acomiadarà doncs de la Lliga Multisegur Assegurances i l’Ordino ja fa setmanes que ha assolit la permanència.

 

FC SANTA COLOMA – UE ENGORDANY (Diumenge, 11.00h – Centre d’Entrenament de la FAF)

 

Qui també jugarà el seu últim partit d’aquesta és el FC Santa Coloma. L’equip s’acomiada del play-off per la permanència amb la intenció de tornar la temporada vinent amb més força per complir els objectius que s’han escapat en aquesta. De la seva banda, per l’Engordany, el duel servirà per preparar la promoció, la setmana següent.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT