PUBLICITAT

Els alumnes de la ZER Narieda viatgen a Portugal

EL PERIÒDIC
ORGANYÀ

Periodic
Els alumnes de la ZER, que comprèn les escoles d'Organyà, Coll de Nargó i Peramola, a Viana de castelo. Foto: EL PERIÒDIC

La Zona Escolar Rural (ZER) Narieda ha participat en una trobada pedagògica a la ciutat de Viana de Castelo, a Portugal. Aquesta reunió s'enmarca dins del projecte que participen les tres escoles de la ZER. i que forma part dels programes internacionals de mobilitat educativa Comenius. Alguns dels objectius generals del projecte són millorar la qualitat i incrementar la mobilitat de l'alumnat i personal educatiu, promoure associacions escolars de qualitat, potenciar l'aprenentatge de llengües estrangeres entre l'alumnat i personal educatiu, donar suport a l'ús innovador de les TIC, incrementar la qualitat i la dimensió europea de la formació del professorat i impulsar la millora dels enfocaments pedagògics i de la gestió escolar.

En aquest cas els països integrants del projecte són Polònia, Portugal, Eslovènia, Anglaterra, Itàlia, Turquia i Espanya.

Pel que fa al tema que és eix vertebrador de les activitats col·laboratives entre els diferents països és Coneguem el passat, per entendre el present i imaginar el futur.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT