PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Uns 7.000 usuaris demanen l’abonament gratuït

Avui entra en vigor l’opció de viatjar de franc a les línies interurbanes

Per Albert Belis

Cues a l'estació d'autobusos, aquesta setmana.
Cues a l'estació d'autobusos, aquesta setmana. | Twitter / Jordi Gallardo

Avui divendres dia 1 de juliol entra en funcionament la prova pilot de sis mesos de durada (fins al 31 de desembre) que dona la possibilitat de viatjar de franc a les línies interurbanes de transport públic, gràcies a l’adquisició de l’abonament mensual gratuït per als residents. En concret, segons FEDA, que gestiona l’app Mou_T_B, un total de 1.635 persones havien adquirit ahir el passi gratuït. Per la seva banda, la UTE Coopalsa, concessionària del servei, va informar ahir que 5.083 ciutadans havien adquirit l’abonament a l’estació nacional d’autobusos.

Els abonaments gratuïts serveixen per als usuaris de les línies Bus Exprés (Escaldes-Sant Julià), L1 (Escaldes-Sant Julià), L2 (Andorra la Vella-Encamp), L4 (Andorra la Vella-El Pas de la Casa), L5 (Andorra la Vella-Arinsal), L6 (Andorra la Vella-La Massana) i de la Línia Circular (Escaldes-Andorra la Vella).

Durant aquests dies hi ha hagut cues a l’estació d’autobusos per treure’s l’abonament. Els usuaris habituals només havien de presentar la targeta groga i el carnet de la CASS, mentre que la resta s’havien de treure la targeta groga i pagar 3 euros.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT