El combinat masculí frega la victòria, però perd en l’última jugada (70-72)

Un darrer triple de Falzon capgira el marcador i deixa sense premi la feina tricolor

L’últim tir de Falzon.
L’últim tir de Falzon. | FIBA

La selecció absoluta masculina de bàsquet va fregar ahir la victòria davant Malta, però el premi es va acabar escapant a causa d’un darrer triple en els últims segons de Tevin Falzon, que va acabar condemnant els tricolor.

Andorra ho va tenir a la mà, en un duel en el qual el marcador va anar canviant de costat cada poc temps. Malta va sortir millor al parquet i va aconseguir mantenir un avantatge de nou punts en acabar el primer quart (13-22). No obstant això, el combinat andorrà va reaccionar i va fer que els segons 10 minuts estiguessin completament igualats, amb un parcial de 15-15 per a arribar al descans amb el 28-37 al lluminós.

A la sortida dels vestidors, els jugadors dirigits per Cristian Vegas van dominar i superar els maltesos, amb Guille Colom i Bruno Bartolomé castigant des de la línia exterior fins a remuntar vuit dels nou punts de diferència i deixar-ho tot a l’últim quart.

La lluita d’ambdós equips va continuar fins al darrer segon, i és que a falta de tres pel final Andorra guanyava 70-69. Malta se la va jugar i, finalment, el tir llunyà de Falzon va entrar amb la botzina sonant, deixant sense premi la feina feta durant tota la trobada per part dels jugadors del Principat.