PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La Policia investiga l’origen de l’incendi de l’edifici d’Escaldes

Protecció Civil treballa per allotjar els veïns afectats fins a que puguin retornar

Per El Periòdic

Foto d’arxiu dels uniformes dels Bombers.
Foto d’arxiu dels uniformes dels Bombers. | Sergi Pérez

Als voltants de les 22.00 hores de dimarts, es va llançar un avís de fum provinent de l’edifici l’Horta, situat entre el pont de la Tosca i la carretera de l’Obac, a Escaldes-Engordany. A les 22.20 hores, 18 efectius, tres vehicles d’aigua i dos ambulàncies van arribar al lloc dels fets i van localitzar l’incendi a la planta -1, amb afectació per fum a les plantes superiors.

Els Bombers van efectuar salvament a nou persones, que es van traslladar a l’hospital per inhalació de fums. Totes ja han estat donades d’alta. A les 04.00 es va donar per extingit l’incendi i per ventilat l’immoble.  A hores d’ara, la Policia investiga els fets i l’origen del foc. Es preveu que  avui  al matí, es pugui restituir el servei d’aigua i llum. Durant el dia d’ahir, els veïns van poder entrar a les seves cases per recuperar efectes personals acompanyants per un agent de Policia. 

Mentre els veïns de l’edifici l’Horta no puguin retornar a les seves llars, es  reubicaran en hotels o en cases de familiars. A hores d’ara s’està en comunicació amb ells, i s’està posant a disposició els serveis d’allotjament. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT