Sense sort

L’Inter d’Escaldes s’acomiada de la Conference League després d’empatar 1-1 amb el CFR Cluj al Comunal

Una jugada del partit d’ahir entre l’Inter Club Escaldes i el CFR Cluj a l’Estadi Comunal. | Inter Club d’Escaldes

L’Inter Club Escaldes es va acomiadar ahir d’Europa en empatar 1-1 davant el CFR Cluj a l’Estadi Comunal. Els andorrans necessitaven remuntar el 3-0 que van recollir en el partit d’anada a Romania, i tot i lluitar-ho fins al final va acabar sent impossible, amb un munt d’oportunitats desaprofitades i dos expulsats en la segona meitat.

Els escaldencs van sortir a per totes, intentant portar el ritme del partit, i només va costar un minut que els locals gaudiren de la primera oportunitat, en mans de Genís Soldevila, que es va encarregar de remarcar les intencions. El 9 de l’Inter va estar molt incisiu, juntament amb Sascha Andreu i Aridai Cabrera, i va ser aquest últim qui va tenir la segona ocasió per als escaldencs, també sense sort.

El Cluj va despertar arran del perill, i també va tenir les seves aproximacions a la porteria defensada per Adrià Muñoz, que va ser el més destacat dels jugadors dirigits per Otger Canals a Romania. No obstant això, els andorrans no es van deixar intimidar, i la prova va arribar en el minut 20. Un córner tret per Cabrera es va passejar per dins de l’àrea, fins que de la Torre va rematar massa creuat i aquí és quan va aparèixer Soldevila per empentar la pilota al fons de la xarxa (1-0). Amb aquest gol matiner, l’Inter va posar el duel on més li interessava, i va seguir pressionant per intentar establir el 2-0 abans del descans.

Els d’Otger Canals van gaudir d’aproximacions de totes les maneres, amb incursions per banda, pilotes aturades o jugades individuals, però cap dels davanters implicats va tenir la sort d’anotar un altre gol, que hauria sigut d’allò més psicològic. Sense temps per a més, l’àrbitre va enviar els jugadors cap als vestidors.
Malauradament, la segona meitat no guardaria cap bona notícia per als escaldencs. Després de nodrir-se d’una gran quantitat d’accions per fer el 2-0, quan passaven cinc minuts de la represa l’àrbitre va xiular un penal de Chete a Roger, molt just, que Deac es va encarregar de transformar en l’empat (1-1).

No obstant això, el partit s’acabaria per als andorrans després que el col·legiat decidís amonestar, de nou, Ilde Lima, expulsant el central en interpretar que havia simulat una caiguda. L’Inter va continuar intentant-ho, però el pas dels minuts i l’expulsió directa, a les acaballes, de Chus Rubio a acabar sentenciant l’equip del Principat.