PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Altes i baixes a l’Inter per afrontar la nova temporada

Dos dels jugadors més carismàtics no continuen la temporada vinent

Per El Periòdic

Carta de comiat de Genís Soldevila.
Carta de comiat de Genís Soldevila. | Twitter Genís Soldevila

Sorpresa. Aquesta és la paraula que més es va repetir entre els seguidors de la Lliga Multisegur després de conèixer les baixes que va anunciar ahir el campió, l’Inter Club Escaldes, segons va informar ANAEsports. Dos dels jugadors més carismàtics i pilars de la triple corona no lluiran el blau i negre la temporada vinent. Es tracta del màxim golejador de la història de l’equip, el lleidatà Genís Soldevila, i del porter internacional José Gomes. Amb ells se’n van també Jesús Coca i Ludovic Clemente. Soldevila, en una carta dirigida a l’afició a les xarxes socials, va afirmar que «me’n vaig amb la consciència tranquil·la» i va destcar que «sempre serà un interista més».

En el capítol de les altes, l’Inter Club Escaldes també en va anunciar dues d’importants. I és que es queden al club per afrontar la temporada 2022-2023 Sascha Andreu i Aridai Cabrera, que havien vingut per sumar durant els partits de competició europea. Andreu, de 35 anys, va arribar al Principat procedent del Badalona. Per la seva part, Cabrera, amb una llarga trajectòria a Primera i Segona Divisió espanyoles en equips com el Mallorca o Las Palmas, va aterrar provinent de la lliga de l’Índia. 

Amb aquestes altes i baixes, més la d’Artigas, que ja va marxar al mes de maig, es pot parlar obertament de canvi de cicle sota la batuta de Juan Velasco.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT