PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Un equip andorrà fa podi a la World Robotic Olympiad

La final espanyola de la prova clou amb un altre grup del país com a sisens i setens

Per El Periòdic

Alguns dels participants a la final.
Alguns dels participants a la final. | Andorra Telecom

Una tercera posició de l’equip de l’escola andorrana del Pas de la Casa en la categoria Robobàsic, i una sisena i setena posició dels equips d’aula tecnològica Loopa, Brother Team MG, Com Ti i Unknow en les categories Junior i Star, aquest és el balanç de la participació dels equips andorrans a la final espanyola de la World Robotic Olympiad (WRO).

Els entrenadors dels equips, David Barbosa de l’escola andorrana del Pas de la Casa, i Jordi Fernàndez, dels equips de l’aula tecnològica Loopa, van valorar com a molt positius els resultats.

Andorra Telecom promou la formació de la robòtica i innovació entre els infants i adolescents a través de les competicions de la Micro First Lego League, que aplega equips de diferents escoles, i a través de la World Robotic Olympiad, que reuneix clubs de robòtica. L’objectiu és incentivar les activitats relacionades amb l’educació Steam, un model pedagògic que agrupa cinc àrees (ciència, tecnologia, enginyeria, art i matemàtiques) per a la resolució de problemes tecnològics. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT