PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Sarabia demana als àrbitres que «entenguin» i «protegeixin» el joc

El tècnic basc assegura que el penal en contra no ho era i considera l’expulsió dubtosa

Per El Periòdic

L’entrenador tricolor, Eder Sarabia, aquest diumenge a Albacete.
L’entrenador tricolor, Eder Sarabia, aquest diumenge a Albacete. | FC Andorra

En acabar el polèmic partit d’aquest diumenge al vespre davant l’Albacete, l’entrenador de l’FC Andorra, Eder Sarabia, va comparèixer davant dels mitjans de comunicació amb un somriure als llavis, per una banda, per l’actuació de l’equip, però també va aprofitar els micròfons per fer una denúncia de l’actuació arbitral, en aquest partit, però també en general. «Vaig estar parlant amb el quart àrbitre i li vaig demanar que ens hem de centrar molt més a entendre i protegir el joc», va afirmar Sarabia. 

En aquest sentit, va afegir que «no parlo de guanyar o perdre, m’és igual, parlo d’esport, de futbol, perquè aquests jugadors i equips que enganyen, que fingeixen i perden el temps no afavoreixen l’actuació arbitral». Per això, «el que em preocupa és que entenguin el joc i que sàpiguen el que està passant, el que fan uns i el que fan els altres; sempre he batallat això i ho continuaré fent vagi on vagi», va relatar. Precisament sobre el penal en contra que va xiular l’àrbitre al principi de la segona part, Sarabia va assegurar que «és evidentíssim que no ho és i tenen el VAR per veure-ho». Quant a l’expulsió, la va considerar dubtosa.

El tècnic basc també va parlar de l’equip, que darrerament s’ha especialitzat a fer gols al temps de descompte. «Un equip ha de tenir més coses que defensar, passar-se bé la pilota i atacar», va dir. Segons Sarabia, «hi creiem i generem als rivals un respecte que ens porta a situacions límit en les quals ens sentim forts; aquest equip té capacitat per lluitar contra les adversitats, ja ens ha passat en altres ocasions el fet que amb un de menys som capaços de competir». Per això, «vam intentar buscar solucions, contrarestar la superioritat del rival i aprofitar les que tindríem, perquè estàvem convençuts que així seria i va ser», va sentenciar.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT