PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Gerard de la Casa, 2n a Múrica, té el títol espanyol més a prop

Joan Vinyes queda tercer i fa el podi a Monza, on es mostra segur tant sobre l’asfalt mullat com sec

Per El Periòdic

El vehicle de Gerard de la Casa.
El vehicle de Gerard de la Casa. | FotoEsport

Gerard de la Casa (Ford Fiesta WRX) va complir aquest cap de setmana passat el seu objectiu a Totana (Múrcia) i va acabar la penúltima cita del Campionat d’Espanya de Muntanya (Categoria 1) en la segona posició, per darrere de l’inassolible Audi RS 5 DTM pilotat pel pilot asturià José Antonio López-Fombona. Amb aquest resultat, De la Casa es manté com a líder de la Categoria 1 del CEM 2022. A Eivissa, últim 'meeting' del calendari, el pilot de Gedith Center, per a ser campió, en té prou amb repetir el mateix resultat que a Totana (Múrcia). La 37a Pujada Illa d’Eivissa, que es disputarà els dies 14, 15 i 16 d’octubre, posarà el punt final al Campionat d’Espanya de Muntanya 2022.

Per un altre costat, el cap de setmana ha deixat un altre bon resultat per a l’automobilisme andorrà, amb el doble podi per a Joan Vinyes-Jaume Font (Porsche 992 GT3 Cup), al 'meeting' de la GT Cup Open Europe disputat a l’Autòdrom Nacional de Monza (Itàlia). L’equip Baporo Motorsport va aconseguir el mateix resultat en dues curses completament diferents. La del dissabte (dia 24) es va disputar amb molta aigua a l’asfalt de la pista italiana, mentre que la de l’endemà amb asfalt sec i mitjanes en els millors cronos que van estar prop dels 190 km/hora.

La previsió meteorològica era de pluja per al cap de setmana i, aquesta vegada, es va complir sobretot durant la jornada del dissabte. La gran quantitat d’aigua acumulada a la pista va provocar que la visibilitat fos nul·la, sobretot, en el moment de la sortida, en els avançaments o en situacions en què els vehicles rodaven en grup. La jornada del diumenge es va disputar amb sol i amb el traçat de Monza sec. 

Joan Vinyes tornarà a competir, aquest cop individualment, els dies 7, 8 i 9 d’octubre en el traçat mític d’Holckenheim, a Alemanya.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT