PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La Fira Animalista d’Andorra torna aquest dissabte a la Plaça de les Fontetes

Laika i GosSOS organitzen la quarta edició amb suport del Comú de la Massana

Per El Periòdic

Imatge del cartell de la fira.
Imatge del cartell de la fira. | GosSOS

La Plaça de les Fontetes de la Massana tornarà a ser l’epicentre de la Fira Animalista d’Andorra, per quart any consecutiu. L’esdeveniment, organitzat per GosSOS i Laika amb el suport del comú massanenc, concentrarà el gruix de les activitats el dissabte 1 d’octubre. Més enllà de les xerrades i paradetes, tindran lloc diverses activitats divulgatives amb educadors, voluntaris, etòlegs i d’altres relacionades amb l’adopció i, fins i tot, un concert de la cantant Isthar Ruiz, artista catalana que resideix a Andorra des dels cinc anys.

A més a més, a través de les xarxes socials es podrà participar en el concurs de fotografia per guanyar un lot d’articles facilitat pels col·laboradors de les dues associacions.

Com a novetat d’aquest any, l’esdeveniment comptarà amb la Dogtrail solidària organitzada per @mountainwomenfriends. Una cursa per la parròquia de la Massana per fer en binomi entre el gos i el corredor. Les inscripcions es poden fer al següent enllaç: http://www.mountainwomen.shop/

Des d’octubre del 2019 més de 100 col·laboradors, tant com entitats, cooperadors i empreses d’Andorra i de fora del país, han participat en les tres fires organitzades a la parròquia de la Massana, convertint aquesta cita en un punt de trobada animalista al Principat, segons informen des de l’entitat GosSOS.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT