PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El PS exigeix explicacions per les queixes al Comunal

També reclamen que es confirmi si allà s’hi farà l’edifici multifuncional

Per El Periòdic

Imatge d’un Consell de Comú d’aquest estiu.
Imatge d’un Consell de Comú d’aquest estiu. | Comú d\'Andorra la Vella / Tony Lara

El Partit Socialdemòcrata + Independents d’Andorra la Vella demana explicacions al comú sobre les queixes que han sorgit en relació a l’Estadi Comunal Joan Samarra i que confirmi o desmenteixi les declaracions del ministre de Turisme i Telecomunicacions, Jordi Torres, en relació a la futura construcció del recinte multifuncional al mateix espai. Amb la demanda d’informació entrada aquest dimarts, els consellers de PS+Independents al Comú d’Andorra la Vella s’interessen per l’ocupació actual de la instal·lació esportiva. Així, demanen saber quants clubs, federacions i escoles hi practiquen esport, segons va informar la formació a través d’un comunicat. 

En aquest mateix punt, també pregunten pels canvis que ha causat la cessió de la instal·lació a l’FC Andorra, vist el malestar a l’entorn del Lycée Comte de Foix per la pèrdua d’espais i horaris d’ús a l’estadi comunal, i si s’ha cedit altres espais en substitució. De la mateixa manera, demanen per l’enuig generat en els usuaris de la instal·lació en no poder-ne fer ús i ser-ne informats mitjançant un cartell a l’entrada de l’estadi.

Alhora, Dolors Carmona, Sergi González i Lídia Samarra pregunten per les conseqüències, de confirmar-se la construcció del multifuncional en aquell espai, sobre l’estadi així com per l’estat de desenvolupament del pla especial de la unitat d’actuació prevista al Pla d’Ordenació i Urbanisme Parroquial (POUP) per alliberar el sòl suficient com perquè l’estadi quedi en propietat comunal. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT