PUBLICITAT

ApC demana pròrroga a dos projectes de llei sobre l'energia

  • Es tracta de la llei de mesures provisionals del règim d'energia elèctrica i del crèdit extraordinari per a energies renovables
  • Nomen lamenta no disposar de la informació sol·licitada, tot i que ja la va demanar al Govern fa unes setmanes
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA


10062010_nomen
El president del Grup Parlamentari ApC, Eusebi Nomen, durant una sessio plenària de Consell General a la Casa de la Vall. Foto: ORIOL LLAURADÓ
El Grup Parlamentari Andorra pel Canvi ha presentat una sol·licitud a Sindicatura per prorrogar el termini de presentació d'esmenes a dos projectes de llei, en espera que els arribi la informació que han sol·licitat. D'una banda, Eusebi Nomen, com a president del grup, sol·licita una segona pròrroga de quinze dies al termini de presentació d’esmenes al Projecte de llei de mesures provisionals amb relació al règim de l’energia elèctrica.
La sol·licitud recorda que en data 20 de maig ja es va demanar una pròrroga de quinze dies per "donar temps perquè el Govern ens lliurés una informació que considerem imprescindible per poder fer les esmenes a aquesta llei". I afegeix que encara no han rebut la informació sol·licitada, motiu pel qual demanen la pròrroga.
Pel que fa al Projecte de llei de crèdit extraordinari i de suplement de crèdit per finançar les despeses derivades de l’atorgament d’ajudes econòmiques per afrontar la instal·lació productiva d’energies renovables, l’assoliment de la certificació energètica determinada pels valors objectius en les edificacions, i a la realització d’auditories energètiques als edificis de l’Administració, ApC demana també una pròrroga de quinze dies al termini de presentació d'esmenes.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT