PUBLICITAT

Vives rep les credencials de vuit ambaixadors

  • El copríncep ha rebut aquest matí la visita dels representants de Veneçuela, els Estats Units, Macedònia, Cuba, Austràlia  i els Emirats Àrabs
  • Els caps de missió diplomàtica d'Eslovàquia i Perú visiten el Palau Episcopal aquesta tarda
EL PERIÒDIC
LA SEU D'URGELL


10062010 ambaixadora.vives
El copríncep Vives rep un present de Hissa Abdullah Ahmed Al-Otaiba, ambaixadora de la Unió dels Emirats Àrabs. Foto: BISBAT D'URGELL
El copríncep episcopal, Joan Enric Vives, ha rebut al llarg del dia d'avui les cartes credencials de mans de vuit ambaixadors acreditats al Principat. Al matí, el copríncep ha rebut la visita dels representants dels Emirats Àrabs, Veneçuela, els Estats Units, Macedònia, Cuba i Austràlia. A la tarda ha estat el torn de les visites dels caps de missió diplomàtica d'Eslovàquia i el Perú.
Vives ha rebut en audiència al Palau Episcopal l'ambaixadora de la Unió dels Emirats Àrabs, Hissa Abdullah Ahmed Al-Otaiba; l'ambaixador de Veneçuela, Jesús Arnaldo Pérez; l'ambaixador dels Estats Units, Alan D. Solomont; l'ambaixador de Macedònia, Metodija Belevski; l'ambaixador de Cuba, Alejandro José González Galiano, i l'ambaixadora d'Austràlia, Zorica McCarthy.
A la tarda ha estat el torn de la presentació de les cartes credencials de l'ambaixador d'Eslovàquia, Ján Skoda, i el del Perú, Jaime Cáceres Sayán.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT