PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Cardelús continuarà lligat a l’equip Promoracing

El pilot andorrà renova la seva vinculació de cara a seguir competint en el Moto2 European Championship

Per El Periòdic

Cardelús i Jara durant la firma.
Cardelús i Jara durant la firma. | Cardelús Racing Team

Xavi Cardelús i el màxim responsable de l’equip Promoracing, Raúl Jara, van segellar la continuïtat del pilot andorrà per seguir disputant amb la formació el Moto2 European Championship. La temporada 2022 va tancar amb un balanç positiu, en el qual destaquen quatre podis aconseguits en tres circuits diferents i la cinquena posició final. Des d’ambdues parts es confia en la feina de Cardelús, que es va veure minvat a causa de les lesions durant gran part de l’any.

Aquesta serà la tercera temporada consecutiva a l’equip de Jara, al qual va tornar per córrer al 2021 després d’haver començat precisament amb Promoracing la seva trajectòria a la categoria de Moto2 els anys 2015 i 2016.


«Estic molt content d’haver tancat la continuïtat amb l’equip Promoracing, perquè és la conseqüència lògica del gran treball que hem fet al llarg de la temporada», va declarar el del Principat una vegada feta la renovació. 

Cardelús va afegir que «tots plegats hem fet un important pas endavant i els resultats que hem aconseguit així ho demostren. La compenetració amb Raúl Jara i tots els membres de l'equip és extraordinària i tenint en compte el nivell i l'evolució que hem mostrat aquest any, l'objectiu de cara a l'any que ve no pot ser un altre que el de guanyar. A Promoracing m'he sentit sempre com a casa i seguir formant part d'aquesta família és el millor que em podia passar».

Per la seva banda, Jara, va explicar que "estic molt satisfet de tornar a comptar amb el Xavi de cara a la pròxima temporada. Estem realment molt orgullosos de la feina que ha fet aquest any i de com h anat evolucionant i millorant. El gran pas endavant que ha fet és la millor base per afrontar la temporada 2023".

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT