PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Concòrdia escull Cerni Escalé per encapçalar la candidatura nacional

Olalla Losada i Cerni Cairat ocuparan la copresidència del partit

Per El Periòdic

Un instant de l’assemblea de Concòrdia, celebrada ahir.
Un instant de l’assemblea de Concòrdia, celebrada ahir. | Concòrdia

L’assemblea constituent de Concòrdia, celebrada ahir a la tarda a la seu del partit polític, va escollir Cerni Escalé com a candidat per encapçalar la candidatura nacional de les eleccions generals. Tal com va exposar la formació mitjançant un comunicat de premsa, el fins ara secretari general al Comú d’Escaldes-Engordany va ser designat «per unanimitat» entre els participants.

D’altra banda, en el congrés es van validar els principis generals del partit, se’n van aprovar els estatuts, i es va designar el comitè executiu. Al voltant del darrer punt, es van escollir com a copresidents de Concòrdia, Cerni Cairat i Olalla Losada, mentre que Martí Alay ocuparà el càrrec de tresorer. Finalment, seran vocals del partit Sílvia Alves, Cerni Escalé, Sergi Esteves, Albert Gomà, Paula Przybylowicz, Núria Segués i Ramon Tena.

Finalment, la formació va compartir que té l’objectiu de millorar del benestar social a Andorra, i que els seus eixos principals són: la conservació del patrimoni natural, la millora de la qualitat de vida mitjançant una reducció de la inflació del preu del lloguer i enfortir el sentiment de comunitat al país.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT