PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’ocupació per la setmana de Cap d’Any frega el 90%

Segons la UHA, el mes de desembre el percentatge ha sobrepassat el 60%

Per El Periòdic

Uns turistes amb maletes buscant l’hotel.
Uns turistes amb maletes buscant l’hotel. | MARICEL BLANCH

La Unió Hotelera d’Andorra (UHA) va donar a conèixer ahir, en un comunicat, les dades d’ocupació dels hotels que formen part de la seva entitat corresponents a la setmana de Cap d’Any i al conjunt del mes de desembre. Així les coses, l’ocupació de la setmana del 27 de desembre a l’1 de gener ha arribat fins al 89,45%, una xifra bastant semblant al mateix període de l’any anterior, quan l’ocupació que l’entitat va donar a conèixer va ser del 89,06%.

Per altra banda, la mitjana de l’ocupació hotelera corresponent al conjunt del mes de desembre, ha estat del 63,35%. En aquest cas, ha estat lleugerament superior respecte al mateix període de l’any anterior, amb un percentatge del 59,50%.

Amb aquestes dades, la Unió Hotelera considera que en aquesta segona fase de les festes nadalenques, l’ocupació mitjana és molt similar a la de l’any anterior, a l’espera de conèixer les dades definitives que incloguin el pont de Reis la setmana vinent.

Segons la UHA, «el total del mes de desembre ha estat superior al de l’any anterior, en part pel lleuger increment de les ocupacions de la primera part de les festes, entre Nadal i Sant Esteve», van valorar.

PUBLICITAT
PUBLICITAT