PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Jetfly porta els vols de propietat fraccionada a Andorra

La companyia ofereix solucions de vol comercial o privat a Europa i per a totes les necessitats

La companyia Jetfly, amb seu a Luxemburg, més de 20 anys d’experiència i més de 150.000 hores de vol, és líder a Europa en la modalitat de propietat fraccionada amb avions Pilatus amb els quals opera tant comercialment com de manera privada. Per a això, compta amb una flota de 50 avions Pilatus, la més gran del món, amb la qual opera en més de 3.000 aeroports europeus, entre els quals destaquen els de Courchevel (Alps francesos), Gstaad-Saanen (Suïssa), La Cuesta (Ciudad Real), Londres-Denham (Anglaterra), Sabadell (Barcelona), St. Tropez-La Môle (França), Venècia-Lido (Italia), i Andorra-La Seu d’Urgell.
El concepte Jetfly en règim de propietat fraccionada permet als seus 300 copropietaris viatjar a Europa i tenir a la seva disposició més de 150 pilots, amb la màxima discreció, i amb accés a tres vegades més aeròdroms que un avió de negocis convencional, amb la garantia de disponibilitat quasi immediata. 
Després de la signatura d’un contracte de compra i gestió, que acostumen a durar un període de cinc anys, els copropietaris disposen d’un avió propi les 24 hores, els sets dies de la setmana, durant tot l’any, amb un equip de més de 300 persones i sense assumir el risc total dels costos: els usuaris només paguen pel temps ocupat a l’aeronau, amb una tarifa fixa, i sense taxes de posicionament, ni pernoctacions de pilots, ni despeses de cancel·lació, fet que fa de Jetfly una companyia amb un servei incomparablement flexible.
 

Flota Pilatus

Jetfly opera amb una flota de 40 avions Pilatus PC-12 i 10 Pilatus PC-24. Es tracta d’avions de fabricació suïssa, dissenyats en exclusiva per Philippe Starck per Jetfly, i que per les seves característiques resulten versàtils, fiables, segurs i únics. 

•    El Pilatus PC-12  es troba entre els avions comercials de turbohèlixs més populars, segurs i avançats del món, amb un nivell excepcional de comoditat i luxe. Ràpid i versàtil, disposa de 6 a 8 seients, i una espaiosa cabina amb suficient espai per acollir equipatge voluminós com ara esquís, bosses de golf o bicicletes. Les seves característiques li permeten accedir a aeroports internacionals, així com aeròdroms amb pistes de només 650 metres. 
 


•    El Pilatus PC-24, únic en la seva classe, combina la versatilitat d’un turbohèlix amb la grandària d’una cabina d’un jet mitjà (vuit places) i el rendiment d’un jet lleuger, que li permet també aterrar en pistes sense pavimentar. És un avió que no encaixa a les categories de jets habituals, i això el converteix en l’únic de la seva espècie.

Vols de baix impacte

Jetfly és una companyia coneixedora de les emissions globals de CO2 i de la necessitat de compromís de les indústries amb aquest tema, i per tant, minimitza l’impacte ambiental gràcies al baix consum de combustible del model Pilatus PC-12, sent 10 vegades menor que el de grans jets; a més, utilitza SAF (combustible d’aviació sostenible). 
Jetfly forma part de programes de compensació de carboni per contribuir a una major sostenibilitat reduint al 100% la petjada de carboni dels seus avions.

Grup Jetfly

A més de la copropietat fraccionada, el Grup Jetfly ofereix un solució a mida per a les necessitats de cada client:

•    Fly7, fundada l’any 2006 i amb seu a Lausana (Suïssa), és el major operador comercial d’avions Pilatus PC-12, i gestiona al complet els models PC-12i PC-24 per als seus propietaris. Actualment, disposa d’un centre d’entrenament especialitzat amb simulador per a Pilatus PC-12.
•    CaptainJet és una plataforma de lloguer d’aeronaus amb accés a més de 9.000 aeronaus de tot el món, des de jets lleugers a jets de llarg abast.
•    Jetfly Tchnik GmbH és el centre de servei autoritzat de Pilatus, amb seu a Zweibrüken (Alemanya). 
•    My Little Plane, empresa dedicada a la compravenda de tot tipus d’aeronaus, és el nou llançament del grup.


Datos contacto:
Alazne Bilbao
Telf: +34 644 182 113
Whatsapp: +34 644 182 113
[email protected]
www.jetfly.com

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT