Inter-Ordino i FC Santa Coloma-Pas, els enfrontaments de les semifinals de la Copa Constitució

Un total de quatre parròquies seran representades en la penúltima ronda del torneig andorrà del KO

Un instant del CF Atlètic Amèrica-Fc Santa Coloma.
Un instant del CF Atlètic Amèrica-Fc Santa Coloma. | FAF

SANT JULIÀ 0 - INTER ESCALDES 3 | FITXA | FOTOS |

L'Inter va superar amb claredat al Sant Julià en el primer partit dels quarts de final. L'equip d'Otger Canals va dominar des del xiulet inicial. El nou porter lauredià, Alberto Buenestado, va treure tres mans salvadores en els primers 10 minuts, amb Sascha Andreu com a finalitzador.

Res va poder fer, però quan al quart d'hora, Roger Marcè es va treure una canonada des de fora l'àrea que va entrar per l'angle del primer pal.

El 0-1 no va canviar res. L'Inter va seguir vivint en camp contrari i al minut 29, una cessió enrere de Feher des del punt de penal la va aprofitar Domi Berlanga per marcar des de la frontal.

Amb el 2-0 es va arribar al descans i en la segona part van abaixar les revolucions. Al Sant Julià li costava arribar a l'àrea contrària i gairebé no va donar feina a Adri Muñoz.

L'Inter va posar la cirereta del pastís al descompte, amb un gol de retornat Sergio Moreno, que complia el seu partit 130 amb els escaldencs després d'una aventura de mig any a l'Hellín.

CF ATLÈTIC AMÈRICA 0 - FC SANTA COLOMA 3 | FITXA |

També ha aconseguit la classificació el FC Santa Coloma, en el seu cas davant un dels equips de la Lliga Unida que quedava en competició. Els colomencs van superar l'Atlètic Amèrica per 0-3, assolint el seu bitllet per semifinals.

Un penal transformat per David Virgili al límit de la primera meitat va obrir el camí.

Al segon temps, Mario Mourelo i Kilian Grant van acabar de tancar el partit i la classificació pel FC Santa Coloma davant un 'Segona' que és candidat a l'ascens tot i que ahir es va notar la diferència de categories.

FC ORDINO 2 - FC PENYA ENCARNADA D’ANDORRA 0  | FITXA |

El FC Ordino va aconseguir també la classificació per les semifinals davant el Penya Encarnada d'Andorra, en un duel entre dos equips de la Lliga Multisegur Assegurances que lluiten per eludir el descens.

Un doblet de Coro -gols als minuts 47 i 93- va ser suficient per fer que els ordinencs, que s'estrenaven a la competició, continuïn vius a la Copa Constitució Protecvall. Això sí, va ser en un partit amb poques ocasions, tant pels mateixos ordinencs, com també per un Penya Encarnada d'Andorra que ha fet una important renovació en el vestidor per encarar els darrers mesos de competició amb una plantilla de garanties per obtenir la permanència. Ara, a semifinals, a l'Ordino li espera l'Inter Club Escaldes.

ASSEGA RANGER'S 0 - FC PAS DE LA CASA 3  | FITXA |

El FC Pas de la Casa és l'únic representant de la Lliga Unida que s'ha colat als quarts de final de la Copa Constitució Protecvall. L'equip va superar el, també equip de la segona divisió, Assega Ranger's. 0-3, gràcies a les dianes de Chema (5'), Rudler (49') i Deco (63'). El Pas de la Casa, líder de la seva lliga, s'enfrontarà ara al FC Santa Coloma buscant un lloc a la final. L'objectiu serà repetir la gesta de la temporada passada de la UE Extremenya, que va ser present a la final, arribant des de la Lliga Unida.