PUBLICITAT

Dinàmica col·lectiva per a la reducció d’emissions de CO2

Una de les propostes és una ‘hackató’, on els participants podran aportar solucions i idees

Imatge d'arxiu.
Imatge d'arxiu. | El Periòdic

El pròxim divendres 31 de març el departament de Participació Ciutadana, FEDA i HiveFive, amb la col·aboració de Bomosa Fundació, Andorra recerca i Innovació i l’Oficina de l’Energia i del Canvi Climàtic, organitzen una jornada centrada en la reducció i compensació de les emissions de CO2 en alineació amb l’agenda dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). 

Dividida en dues parts, la primera part de la jornada consistirà en una sèrie de xerrades de temàtica tècnica i de reflexió que endinsarà els participants en l’estat actual de la situació. Alhora, la segona part es regirà per una ‘hackató’, una dinàmica competitiva en la qual diversos perfils distribuïts per equips es troben durant un període curt de temps per tal de col·laborar en la creació d’un projecte o resolució d’un repte. 

En el cas de la ‘hackató’, l’objectiu és aportar solucions i idees per a projectes que puguin formar part del mercat nacional de compensació d’emissions de gasos d’efecte hivernacle. La dinàmica promou el treball col·laboratiu i està adreçada tant a estudiants i institucions com empreses i emprenedors, així com a tothom que estigui interessat a participar en l’activitat. 

La jornada comptarà amb la participació d’experts nacionals i internacionals, com la Marta Domènech (doctora, enginyera forestal i investigadora d’Andorra Recerca i Innovació), l’Anna Boneta (tècnica de l’Oficina de l’Energia i del Canvi Climàtic) o  laMarta Torres (investigadora sènior sobre energia i clima). 

Tots aquells que vulguin participar en l’esdeveniment es podran apropar el 31 de març, de nou del matí a dos quarts de sis de la tarda, a l’edifici coworking HiveFive d’Andorra la Vella. L’aforament és limitat a 35 participants.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT