Victòria contundent del Morabanc davant el San Pablo Burgos

L'equip de Natxo Lezkano s'ha imposat als burgalesos amb un rotund 73-95

Per Carmen Salas

Morabanc durant un moment del partit contra el San Pablo Burgos.

El Morabanc ha donat aquesta tarda un cop d'autoritat al Coliseum, la pista del San Pablo Burgos, on ha guanyat per un contundent 73-95. Tanmateix, el partit ha tingut dues parts molt diferents. Després de començar amb 12 minuts de retard per problemes tècnics, els jugadors tricolors, durant els dos primers quarts han mostrat poques idees, deixant que el San Pablo Burgos portés la iniciativa en tot moment, a falta dels triples de Tobias Borg, que ha estat sens dubte el millor jugador del Morabanc. De mica en mica han aconseguit millorar la seva capacitat ofensiva i defensiva, però no el suficient per marcar distància amb els de Curro Segura.

Per sort, a la segona part, els jugadors del Morabanc, amb un Tobias Borg imparable, han donat un recital de bon basquet i han començat a imposar un nou ritme que els ha dut a finalitzar el tercer quart amb un 65-73 que permetia començar a somiar amb la victòria, que ha arribat gràcies a la lliçó d'equip i confiança que han sapigut demostrar a casa dels burgalesos on han guanyat, per primera vegada, per 22 punts.

Aquesta victòria contundent posiciona al Morabanc amb un important avantatge que el pot portar a quedar en la primera posició de la lliga. El futur dirà si s'ho acaben de creure i mantenen la regularitat en victòries que porten en els últims vuit partits.