PUBLICITAT

Espot i Andorra Banking tracten el procés d’aproximació amb la UE

Les polítiques turístiques i comercials centren la reunió del cap de llista

Espot, López i Torres reunits amb les associacions de comerciants.
Espot, López i Torres reunits amb les associacions de comerciants. | El Periòdic

El cap de la llista nacional de Demòcrates, Xavier Espot, acompanyat del número 9 Xavier Sopena i del candidat de la llista territorial de la Massana David Montané, es van reunir ahir amb l’associació de bancs del país Andorran Banking. Una trobada que va servir per fer balanç de la situació del sector financer, així com per parlar del procés d’aproximació amb la Unió Europea mitjançant l’acord d’associació. 

Espot va traslladar el compromís de seguir treballant, colze a colze, amb el sector bancari del país, en cas que la ciutadania renovi a Demòcrates la confiança per seguir encapçalant el Govern. De la mateixa manera, també es va comprometre a continuar negociant el millor acord amb la UE possible per a Andorra i per al sector financer andorrà. 

Al migdia Espot, acompanyat per la número 2 de la llista nacional Meritxell López i del cap de la llista encampadana Jordi Torres, es va reunir amb associacions de comerciants per fer balanç de les polítiques turístiques i comercials fetes aquestes darrers quatre anys, juntament amb el rol d’Andorra Turisme en la promoció del país.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT