González, plata a la Lliga Nacional Espanyola

L'andorrana aconsegueix la classificació directa per la Gran Final de desembre a Màlaga

González durant l’estada.
González durant l’estada. | Federació Espanyola de Karate

Aquest cap de setmana es va disputar a la localitat de Fuenlabrada la primera jornada de la Lliga Nacional Espanyola de Karate (RFEK) en les categories Júnior i Sub 21, on va participar Karate Xavi Andorra en la modalitat de Kumite. En destaca l’actuació de Paula Gonzalez, que va assolir una segona posició i la classificació directa per la Gran Final de desembre a Màlaga.

Gonzalez va passar la primera ronda per sorteig (administració-BYE), i ja en la segona es va enfrontar a Elsa Garcia, a la qual va guanyar per 1-0. En la tercera va lluitar contra Kateryna Pavlova, a la qual també va vèncer per 8-0. Posteriorment es va enfrontar a Naiara Rodriguez, la qual va superar per 1-0, ficant-se així a la final del campionat. En aquesta, va lluitar contra Elena Cortés del No-Kachi d’Andalusia, a la qual no va poder superar, perdent per 3-1. Tot i això, va aconseguir el pas directe a la gran final de desembre.