PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Puig finalitza tercer al paral·lel de les Finals de la Copa d’Europa

La competició continua la jornada d’avui amb el gegant, i es tancarà demà amb l’eslàlom

Per El Periòdic

Puig durant la jornada d’ahir.
Puig durant la jornada d’ahir. | FAE

Les Finals de la Copa d’Europa estava previst que comencessin dimecres amb la celebració del supergegant i amb Roger Puig a la sortida, però la calor que està fent a Fageralm Forstau (Àustria), va obligar a suspendre la carrera i deixar el primer dia de competició per ahir, amb el paral·lel, en el qual l’esquiador andorrà va finalitzar tercer.

Tot i les dificultats a la pista, finalment, i després de molt de debat, es va poder competir. En principi s’anaven a fer unes qualificacions i, d’aquests cronos, fer la classificació final, però després l’organització va veure que, salant la pista, aquesta aguantava, i finalment es van fer els enfrontaments paral·lels. 

Així, Puig va anar superant fases en una jornada molt complicada físicament per l’estat de la neu. Amb tot, l’esquiador va arribar a l’small final, on es va imposar sobre l’austríac Nico Pajantschitsch i va finalitzar, per tant, en tercera posició de la competició de la jornada d’ahir.

Les Finals a Fageralm Forstau continuen avui amb el gegant, i es tancaran demà amb l’eslàlom. Avui, a més, serà la cerimònia de premis de la cursa paral·lel d’ahir.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT