PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’FC Andorra, preparat i mentalitzat pel duel contra el líder

Segons Sarabia, serà un duel totalment diferent del de l'empat contra la UD Eivissa

Per Pol Forcada Quevedo

Un instant del darrer duel entre l’FC Andorra i l’SD Eibar.
Un instant del darrer duel entre l’FC Andorra i l’SD Eibar. | @FCANDORRA

L’FC Andorra visita demà a les 14.00 hores el líder de la competició, l’SD Eibar, a l’Estadi Municipal d’Ipurua. «Hem de gaudir i valorar-ho, i entendre que anem a un camp històric contra un equip històric», va començar Eder Sarabia la roda de premsa prèvia al matx. Els tricolor saben de la complexitat del duel, però «tenim una altra oportunitat per a fer un gran partit, perquè estem preparats i molt mentalitzats».

Per fer front al primer classificat, el tècnic basc va comentar que serà un partit totalment diferent del de l’empat contra la UD Eivissa i que el seu conjunt «té molts arguments per comprometre’ls i perquè estiguin incòmodes». Això sí, sempre des de «la valentia», un aspecte que «he transmès als jugadors» des que va finalitzar el darrer matx lliguer, i sent conscients que «hi haurà moments compromesos, on la grada pressionarà i faran arribades i accions individuals. Sabem molt bé el que ens espera». En afegit, va explicar que en l’aspecte defensiu «volem ser valents i agressiu, i caldrà guanyar duels i defensar bé l’àrea i les accions individuals».

Demanat per Adrià Vilanova, el tècnic basc va assenyalar que encara no té clar si el central jugarà de titular, però que ja està al nivell que «volem tots». Així, «entenem que els que estan jugant ho han fet bé. I no es tracta tant de la qualitat individual sinó de l’estructura que fem». Així mateix, va recordar que aquesta setmana han entrenat amb el primer equip quatre jugadors del filial, i «segurament algun vindrà amb nosaltres perquè ho estan fent molt bé i sentim que ens poden ajudar».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT