Escaldes- Engordany

Andorra perd 0-2 contra Romania en el primer partit de la fase classificatòria del campionat europeu

El jugador Marc Rebés ha estat expulsat amb dues targetes grogues

Imatge del partit Andorra- Romania.
Imatge del partit Andorra- Romania. | FAF

La selecció Andorrana perd 0 a 2 contra Romania en el partit jugat aquest vespre a l’Estadi Nacional d’Andorra la Vella, en aquest primer partit de la fase classificatòria del campionat Europeu del 2024. L’equip romanès ha estat superior al llarg de tot el partit, tant en possessió de la pilota com en tirs a porteria i ocasions de gol.

En el minut 31 Romania ha fet un primer gol, però ha estat anul·lat pel VAR per ser fora de joc. Al minut 34 el jugador de l’equip romanès, D. Man, ha marcat el primer gol vàlid per Romania. Després del descans, al minut 49, el davanter D. Alibec ha marcat el segon gol per Romania, que també ha estat revisat pel VAR, i l’han donat per vàlid.

Les dues targetes grogues, pràcticament consecutives (minuts 59 i 61) al jugador andorrà Marc Rebés, li han suposat la targeta vermella i l’expulsió, deixant a l'equip amb inferioritat i amb poques possibilitats de remuntar el partit.

A part d’aquests dos equips, el grup I, està format per Suïssa, Israel, Kosovo i Bielorússia.

D'altra banda, aquesta tarda també ha jugat la Selecció Futbol Sala Sub19 al Main Round Preeuropeu, contra Hungria, amb una derrota de 0-5.