PUBLICITAT

Mas i Boya coincideixen en la ponència per a la llei de l'Aran

EL PERIÒDIC
BARCELONA

El president de la Generalitat, Artur Mas, i el Síndic d'Aran, Francés Boya, han coincidit en la necessitat d'obrir la ponència conjunta per elaborar la llei de l'Aran. L'Estatut preveia que s'aprovés aquesta normativa abans d'acabar l'any passat.

La ponència conjunta ja es va obrir en la passada legislatura. Mas i Boya es van reunir al Palau de la Generalita. El Síndic ha aprofitat també per demanar que s'apliqui la llei de l'occità i el Govern, al seu torn, ha remarcat la seva sensibilitat amb les llengües minoritàries. El Síndic ha reclamat el suport de la Generalitat per demanar a l'Estat que es millorin les condicions de la N-230.

Boya ha destacat la coincidència en la necessitat d'obrir la ponència conjunta al Parlament sobre la llei de l'Aran, una «assignatura pendent» de l'anterior legislatura. «Puc dir tranquil·lament que hem trobat l'absoluta complicitat del president per abordar aquesta qüestió», ha apuntat el Síndic.Per a més informació consulti l'edició en paper.Comenta aquest article

PUBLICITAT