PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La selecció absoluta celebra l’històric punt assolit contra Kosovo

Koldo Álvarez de Eulate assenyala que la clau va ser «mantenir-nos ferms tot i el gol»

Per El Periòdic

Berto Rosas celebrant el gol de l’empat contra Kosovo.
Berto Rosas celebrant el gol de l’empat contra Kosovo. | FAF - Xavi Masobé

La selecció absoluta de futbol va jugar dimarts el segon partit de la fase de classificació per a l’Eurocopa del 2024. Amb tot, el conjunt de Koldo Álvarez de Eulate va assolir un punt històric gràcies a l’empat a un contra un Kosovo amb noms de renom, com el del davanter de l’RCD Mallorca, Vedat Muriqi.

El gol que va suposar l’1-1 va ser obra del davanter de l’FC Andorra cedit al Betis Deportivo, Berto Rosas, després d’una rematada de cap. En aquest sentit, el jugador va comentar que «va ser molt complicat i va ser treball de tothom». Relacionat amb el gol, Rosas va esmentar que la pilota aturada «és un recurs que tenim i va sortir bé». A més, va ser la tercera diana amb la selecció pel jove davanter, el segon de cap: «No és el que millor se’m dona, però tot el que vingui, benvingut».

Per la seva part, l’entrenador dels del Principat va felicitar els jugadors per «com van afrontar el duel», millorant els aspectes necessaris respecte del matx contra Romania. Finalment, va assenyalar que la clau va ser «mantenir-nos ferms tot i el gol, sabent la feina que havíem de fer i que en un moment o altre tindríem la nostra oportunitat».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT