PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Tornar a la victòria

El MoraBanc Andorra rep el Movistar Estudiantes per tornar a vèncer un duel i mantenir-se invicte a casa

Per Pol Forcada Quevedo

Un instant del darrer partit a la Bombonera.
Un instant del darrer partit a la Bombonera. | Dani Catalán - BCA

La Bombonera serà escenari avui a les 18.30 del matx corresponent a la jornada 26 que enfrontarà el MoraBanc Andorra i el Movistar Estudiantes, sent aquest, sobre la taula, el duel més complicat que els resta als tricolors al seu pavelló.

Així, el partit serà l’oportunitat de refer-se per als del Principat, ja que la darrera jornada de la competició domèstica van recollir la tercera derrota de la temporada, al Barris Nord contra el Força Lleida. «L’equip està bé, estem millorant a nivell físic i hem entrenat amb tot l’equip», va comentar ahir Natxo Lezkano en la roda de premsa prèvia al matx d’avui. En aquest sentit, també va assenyalar que l’equip es troba bé a nivell mental: «Hem assumit amb naturalitat la derrota en una pista molt difícil contra un molt bon rival com és el Lleida», va afegir el tècnic del MoraBanc.

Tal com va informar ahir aquest mitjà, l’equip madrileny arriba a la Bombonera com a cinquè classificat a la Leb Or, després de fer una primera volta del campionat molt bona amb només quatre derrotes -una d’elles contra els tricolor-, però amb una segona volta molt més irregular. Així, els de Javier Rodríguez venen de guanyar a casa l’HLA Alacant per 70 a 65, però els tres partits antecedents van ser derrotes, fent un total de quatre victòries dels vuit matxs de la segona volta. Tot i això, compten amb jugadors de renom i «molt bons en totes les posicions», i continuen optant per l’ascens a l’ACB. «Produeixen molt a través del contraatac, del bloqueig directe o del tir de tres punts, entre moltes altres situacions», va explicar Lezkano, i per guanyar-los, «farà falta, en primer lloc, ser capaços de defensar aquestes situacions, ser sòlids en les defenses d’u contra u i dels bloqueigs directes». Així mateix, va destacar l’actuació de Kevin Larsen, el pivot «que porta dominant la lliga en les darreres temporades».

En aquest mateix sentit, però en l’àmbit ofensiu, l’entrenador va esmentar que «haurem de saber atacar totes les trampes que ens puguin posar a nivell tàctic i tenir un bon dia a l’hora d’atacar el cèrcol, de tenir confiança, d’agafar bons tirs i d’encestar», fent esment al mal dia que van tenir al partit contra el Lleida pel que fa al tir exterior. «Veníem de fer bons dies i hem de recuperar aquell nivell d’encert», va afegir.

Com porta des de fa temps indicant, Lezkano va destacar que encara resten nou partits de competició, «molts». «Portem tres derrotes, si no perdéssim més duels batríem el rècord històric de la lliga, i això no passarà». Això sí, «no sé quants partits podem perdre, no he fet el recompte [...] i mirar endavant és potser posar-nos un nivell de pressió que no ens beneficia».

Finalment, demanat per Micah Speight, lesionat des de principis del mes de març, l’entrenador del MoraBanc va apuntar que «compto que arribi» per disputar el partit d’avui. A més, cal recordar que el club va fer una crida demanant la calor de l’afició a la Bombonera per continuar imbatuts a casa. «Us esperem a tots i volem tota l’ajuda de l’afició», va mencionar Felipe dos Anjos a les xarxes socials del MoraBanc. «Segur que serà un bon partit i no defraudarem, ho donarem tot a la pista com ho fem sempre», va afegir el pivot brasiler, que va disputar la temporada passada amb l’Estudiantes.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT