PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La Seu obra inscripcions per a les activitats esportives

Serà el 2 de maig i s'ofereixen les mateixes que en els darrers estius

Per El Periòdic

Imatge del cartell de l’edició d’enguany.
Imatge del cartell de l’edició d’enguany. | Ajuntament de la Seu d’Urgell

El pròxim dia 2 de maig s’obriran les inscripcions a les activitats esportives d’estiu que organitza el Servei Municipal d’Esports de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell adreçades a infants i adolescents nascuts entre el 2008 i el 2017. Enguany s’ofereixen les mateixes activitats que en els darrers estius, però s’ha canviat l’ordre, és a dir, que el mes de juliol tindrà lloc amb A l’Estiu, Aventura i A l’Estiu, Tot l’Esport es farà a continuació, durant el mes d’agost.

Així doncs, A l’Estiu, Aventura tindrà lloc de dilluns a divendres de 09.30 a les 14.00 hores, durant la darrera setmana de juny i tot el mes de juliol, amb activitats esportives en el medi natural com escalada, tir amb arc, trekking aquàtic, BTT, snorkel, slackline o senderisme, entre d’altres. Per la seva part, A l’Estiu, Tot Esport, que tindrà lloc els mateixos dies a i mateixes hores del mes de juliol, ofereix activitats esportives diverses que inclou esports convencionals, esports de raqueta i implementació, esports alternatius, gimcanes, activitats aquàtiques, jocs de coneixença o jocs d’estratègia, entre d’altres.

Cal destacar que el preu de cada torn és de 57 euros, i que es tracta d’unes propostes que incrementen cada any, ja que l’any passat va haver-hi 535 participants, un 24,7% més respecte a l’estiu del 2021.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT